Svaka kuna se računa :)

Hvala vam što ste došli na ovu stranicu i razmišljate o tome da podržite Astroučionicu :). Svaki iznos, pa i najmanji, bit će usmjeren u daljnji rad Astroučionice i njezine javno dostupne sadržaje.

PODACI ZA UPLATU

Primatelj: VS CREATIVE, obrt za kreativne usluge
IBAN: HR2423600001102768688
Banka: Zagrebačka banka d.o.o.
Iznos: svaka kuna se računa :)
Model: 00
Poziv na broj: prazno ili datum uplate
Opis plaćanja: donacija

2D BARKOD ZA MOBILNO BANKARSTVO

U slučaju da koristite mobilno bankarstvo, skrratite si vrijeme unošenja podataka: skenirajte 2D barkod u nastavku i potom samo unesite željeni iznos donacije.

2D barkod za uplatu

PRIJAVITE SE NA ASTROLETAK

I otprilike jedanput mjesečno dobivat ćete vijesti iz svemira :)
Astroletak simple
Astroučionica će koristiti vašu e-poštu samo za slanje Astroletka. Svoju odluku možete promijeniti u bilo kojem trenutku kontaktirajući nas na [email protected]. Klikom na gumb potvrđujute korištenje svojih podataka pod ovim uvjetima.

PIŠE VERNESA

Vernesa Smolčić
Vernesa je astrofizičarka s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom. Doktorirala je 2007. godine u Njemačkoj te se potom usavršavala u SAD-u, Njemačkoj i Australiji. Od 2013. godine radi u Hrvatskoj kao profesorica na Fizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a popularizacija znanosti jedan joj je od životnih prioriteta :) .
Saznajte više
PRIJAVITE SE NA ASTROLETAK
i jedanput mjesečno dobivat ćete vijesti iz svemira :) 
Astroletak simple
Astroučionica će koristiti vašu e-poštu samo za slanje Astroletka. Svoju odluku možete promijeniti u bilo kojem trenutku kontaktirajući nas na [email protected]. Klikom na gumb potvrđujute korištenje svojih podataka pod ovim uvjetima.
© 2024 VS CREATIVE, obrt za kreativne usluge, vl. Vernesa Smolčić
cartmagnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram