ŠTO SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web mjesto sa servera sprema u vaš mrežni preglednik računala, mobitela ili nekog drugog uređaja kojim se koristite. Nakon posjeta našoj stranici, vašem računalu automatski je dodijeljen kolačić. Kolačići ne prepoznaju individualnog korisnika, nego računalo, tablet ili mobitel preko kojeg ste se spojili za pristup internetu. Spremanje kolačića nadzire mrežni preglednik kojim se koristite. Sami možete spremiti kolačiće i ograničiti ili onemogućiti njihovu upotrebu.

ZAŠTO SE KORISTE KOLAČIĆI?

Razloga za upotrebu kolačića ima više. Glavni razlozi su bolje korisničko iskustvo, praćenje statistika posjećenosti i normalno funkcioniranje mrežnoga programa (poput spremanja izabranih proizvoda u košaricu). Kolačići omogućuju jednostavnije funkcioniranje internetske stranice korisnicima i ponuđaču.

ZAKON O ELEKTRONIČKIM KOMUNIKACIJAMA

Prema zakonu o elektroničkim komunikacijama obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem ove internetske stranice pristali ste na uporabu tih datoteka. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti pojedine funkcije internetske stranice koje su podržane njihovom tehnologijom.

KORIŠTENJE USLUGA TREĆIH STRANA

Prilikom prijave na Astroletak prikupljamo sljedeće podatke: vaše ime i adresu e-pošte, koristeći se sustavima Mailchimp i Bloom. Vašu adresu e-pošte koristimo samo za slanje mjesečnog Astroletka. Svoju odluku možete promijeniti u bilo kojem trenutku – samo nas kontaktirajte na [email protected] ili pratite upute priložene na dnu svakog Astroletkau vašem pretincu e-pošte.

Obavijesti o novim člancima na ovoj internetskoj stranici šaljemo putem OneSignal sustava ukoliko ste se prijavili za primanje obavijesti.

Prilikom procesa vaše narudžbe zaprimamo sljedeće podatke: vaše ime i adresu e-pošte, broj telefona te adresu dostave. Adresa dostave uručuje se samo osoblju zaduženom za dostavu.

U pojedinim slučajevima prikupljamo vaše informacije koristeći se Google obrascima. Informacije se prikupljaju samo u svrhe koje su jasno navedene uz dane obrasce.

Koristimo Google fontove.

Koristimo Google Analytics. Google Analytics je usluga analize internetskih stranica koju pruža Google LLC ili Google Ireland Limited, ovisno o lokaciji s koje se pristupa na stranicu. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i ispitivanje korištenja stranice, za pripremu izvješća o svojim aktivnostima i dijeljenje s drugim Googleovim uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualiziranje i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže. Osobni podaci koji se obrađuju: Tracker; Podaci o upotrebi.

Za oglašavanje koristimo Ezoic. Ova vrsta usluge omogućuje korištenje korisničkih podataka u svrhe reklamne komunikacije. Ova se komunikacija prikazuje u obliku bannera i drugih oglasa na www.astroucionica.hr/, eventualno na temelju interesa korisnika. To ne znači da se svi osobni podaci koriste u tu svrhu. Informacije i uvjeti korištenja prikazani su u nastavku. Neke od dolje navedenih usluga mogu koristiti Trackere za identifikaciju korisnika ili mogu koristiti tehniku ​​bihevioralnog retargetiranja, tj. prikazivanje oglasa prilagođenih interesima i ponašanju Korisnika, uključujući i one otkrivene izvan www.astroucionica.hr/. Za više informacija pogledajte pravila o privatnosti relevantnih usluga. Usluge ove vrste obično nude mogućnost isključivanja takvog praćenja. Uz bilo koju značajku isključivanja koju nudi bilo koja od usluga u nastavku, Korisnici mogu saznati više o tome kako se općenito isključiti iz oglašavanja na temelju interesa unutar namjenskog odjeljka "Kako se isključiti iz oglašavanja temeljenog na interesu" u ovom dokumentu . Ezoic (Ezoic Inc.) Ezoic je usluga oglašavanja koju pruža Ezoic Inc. Osobni podaci koji se obrađuju: Tracker; Podaci o upotrebi. Mjesto obrade: Sjedinjene Američke Države – Politika privatnosti Isključite se - Saznajte više.

CCPA izjavu naći ćete ovdje.

Ako želite izmijeniti ili obrisati dane podatke, u bilo kojem trenutku možete nas kontaktirati na [email protected].

Zadržavamo pravo koristiti se uslugama novih trećih strana u budućnosti kako bismo proširili ponudu stranice i korisničko iskustvo. Treće strane kojima se koristimo bit će navedene u ovoj izjavi o korištenju usluga trećih strana. Poveznica na ovu izjavu jasno je vidljiva na našoj mrežnoj stranici te smatramo da ste, ako se koristite ovom stranicom, upoznati s našim načinom korištenja kolačića te s pravilima privatnosti.

Napominjemo da sustavi trećih strana imaju vlastita pravila privatnosti te ne snosimo odgovornost za njih.

PARTNERSKI PROGRAMI

Zadržavamo pravo koristiti se partnerskim programima što znači da ako kliknete na partnersku poveznicu i kupite navedeni produkt, zaradit ćemo proviziju. Napominjemo da klikom na takvu poveznicu za vas nema nikakvih dodatnih troškova, već samo podržavate rad Astroučionice.

POVLAČENJE ILI MIJENJANJE PRIVOLE

Ako želite povući ili promijeniti vašu privolu, to možete učiniti putem ove poveznice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz ovu izjavu, slobodno nas kontaktirajte na [email protected]. Astroučionicu vodi VS CREATIVE, obrt za kreativne usluge, vl. Vernesa Smolčić, Donji Hruševec 101/2, Donji Hruševec.