Planisfera

6,50  (48,97 kn)

Proizvod: planisfera
Isporuka: 7 – 14 dana (GLS dostava u Hrvatskoj ili preuzimanje u Teleskop centru, Tuškanova 31, Zagreb,  uto-sri: 09-17, čet-pet: 10-18, sub: 09-13)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Planisfera je vrteća karta noćnog neba, koja je vrlo poučna i zabavna za korištenje. Planisfera pokazuje točan izgled neba (osim tijela Sunčeva sustava) na bilo koji dan i vrijeme u godini na geografskim širinama u Hrvatskoj. Ova planisfera ima ucrtane oblike i nazive zviježđa, te imena mnogih zvijezda i ucrtane pozicije čak 60 tijela dubokog neba (maglice, galaksije i zvjezdani skupovi). Osim toga, s našom verzijom planisfere možete odrediti i faze Mjeseca! Sa stražnje strane planisfere nalaze se upute za korištenje, te savjete za opažanje noćnog neba, uz prijedlog nekolicina popularnih tijela za gledanje prostim okom, dvogledom i manjim teleskopom.

Planisfera je vrlo atraktivnog dizajna, biti će korisna svim zaljubljenicima u astronomiju, bilo za osobnu upotrebu ili kao poklon. Ovo je najkvalitetnija planisfera na hrvatskom jeziku!

PRIJAVITE SE NA ASTROLETAK
i jedanput mjesečno dobivat ćete vijesti iz svemira :) 
Astroletak simple
Astroučionica će koristiti vašu e-poštu samo za slanje Astroletka. Svoju odluku možete promijeniti u bilo kojem trenutku kontaktirajući nas na [email protected]. Klikom na gumb potvrđujute korištenje svojih podataka pod ovim uvjetima.
© 2023 VS CREATIVE, obrt za kreativne usluge, vl. Vernesa Smolčić
cartmagnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram