SkyWatcher 130/650 MiniAZ

596,00  (4490,56 kn)

Proizvod: reflektorski teleskop
Promjer objektiva: 130 mm
Žarišna duljina: 650 mm
Žarišni omjer: f/5
Montaža: alt-azimutalna, automatizirana (SynScan aplikacija)
Uz teleskop dolaze: 25 i 10 milimetarski okulari s prividnim vidnim poljima od 52 i 40 stupnjeva, te koji daju povećanja od 26 i 65 puta, tražilac s crvenom točkom StarPointer i alt-azimutalna, motorizirana montaža MiniAZ
Isporuka: 7 – 21 dana (GLS dostava u Hrvatskoj ili preuzimanje u Teleskop centru, Tuškanova 31, Zagreb,  uto-sri: 09-17, čet-pet: 10-18, sub: 09-13)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: ,

Opis

Reflektor ovih dimenzija dobar je izbor kako za planete, tako i za objekte dubokog neba. 130 mm zrcalo prikuplja 30% više svjetlosti od 114 mm verzije te ima bolju svjetlosnu moć za opažanje objekata dubokog neba i detalja na planetima. Zrcalo je parabolično, što osigurava oštru sliku i na većim povećanjima, što je važno za teleskope kratkog fokusa.

MiniAZ motorizirana montaža s GoTo mogućnosti će vam pomoći da lakše nađete željeni objekt, kao što su planeti, maglice, zvjezdani skupovi, galaksije iz mnogih kataloga (uključeno 42,900+ objekata iz M, NGC, IC i SAO kataloga). Nakon inicijalne kalibracije, sve što trebate napraviti jest odabrati objekt u aplikaciji i montaža će ga automatski pronaći na nebu te ga odmah možete vidjeti u okularu teleskopa. Montažom se može upravljati preko preko WiFi mreže u kombinaciji sa SynScan i SkySafari Plus ili SkySafari Pro aplikacijama na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Opcija je i korištenje pomoću ručnog SynScan kontrolera koji se prodaje posebno.

Teleskop dolazi s 25 mm i 10 mm okularima te StarPointer tražilom s crvenom točkom.

PRIJAVITE SE NA ASTROLETAK
i jedanput mjesečno dobivat ćete vijesti iz svemira :) 
Astroletak simple
Astroučionica će koristiti vašu e-poštu samo za slanje Astroletka. Svoju odluku možete promijeniti u bilo kojem trenutku kontaktirajući nas na [email protected]. Klikom na gumb potvrđujute korištenje svojih podataka pod ovim uvjetima.
© 2023 VS CREATIVE, obrt za kreativne usluge, vl. Vernesa Smolčić
cartmagnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram