Teleskop Sky-Watcher 90/900 AZ3

299,00 

Proizvod: refraktorski teleskop
Promjer objektiva: 90 mm
Žarišna duljina: 900 mm
Žarišni omjer: f/10
Montaža: alt-azimutalna
Uz teleskop dolaze: 25 i 10 milimetarski okulari s prividnim vidnim poljima od 52 i 40 stupnjeva, te koji daju povećanja od 36 i 90 puta, tražilac 6×30
Isporuka: 7 - 21 dana (GLS dostava u Hrvatskoj ili preuzimanje u Teleskop centru, Tuškanova 31, Zagreb,  uto-sri: 09-17, čet-pet: 10-18, sub: 09-13)

Do teleskopa u Astroshopu

Opis

Refraktorski teleskop promjera 90 mm na alt-azimutalnoj montaži AZ3, koja je stabilna i jednostavna za korištenje, odličan je izbor kako za astronomska promatranja, tako i za promatranja prirode, budući da dolazi u paketu s prizmom koja daje ispravnu sliku (umjesto zrcalne, kao što je slučaj s astronomskim teleskopima). Ovo je dobar teleskop za ozbiljnije početnike jer pokazuje puno više detalja od malenih modela promjera 60 mm i 70 mm. Pojasevi Jupitera pokazat će naznake strukture, crvena pjega će biti lako uočljiva, a biti će vidljiva i pukotina Cassini u Saturnovim prstenovima. Ovim promjerom mogu se promatrati mnogi objekti dubokog neba, a posebno dobro izgledat će Messierovi objekti.

PRIJAVITE SE NA ASTROLETAK
i jedanput mjesečno dobivat ćete vijesti iz svemira :) 
Astroletak simple
Astroučionica će koristiti vašu e-poštu samo za slanje Astroletka. Svoju odluku možete promijeniti u bilo kojem trenutku kontaktirajući nas na [email protected]. Klikom na gumb potvrđujute korištenje svojih podataka pod ovim uvjetima.
© 2024 VS CREATIVE, obrt za kreativne usluge, vl. Vernesa Smolčić
cartmagnifiercrosschevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram